Thursday, 19 May 2011

30 hari bersama VCO ( vargin cocounat oil)

30 hari bersama VCO-vargin cocounat oil -HOT PRODUCT!!!!!!!


               30 hari bersama VCO mesti ramai yg tertanya-tanya...... :-)  30 ari b'sama VCO dimana marilh kita ramai -ramai mencuba produk ini yg m'mpunyai khasiat yang tersediri..... tp msti ramai yang tertanya2 apa itu VCO. VCO ialah vargin cocounat oil dlm bhs malaysia kita minyak kelapa dara :-). sebenarnya minyak kelapa dara ialah minyak yang diperoses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak deketahui umum.
                  kajian terhadap minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar2 negara barat sejak awal tahun 1930-an lagi kebayakan kajian dilakukan keatas penduduk di kepulauan pasifik dimana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian. pakar2 tersebut merumuskan bahawa sesuatu kandungan terdapat didalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberikan kesan yang positif keatas kesihatan manusia. sebab itulah penduduk kepulauan pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kenser.
                sebelum ini saya juga tertanya apa itu VCO? adakah ia berkesan? adakah ia memberi kesan kepada kesihatan kita? tetapi semuanya terjawap selepas saya membaca testimoni yg telah menggunakan nya ia memberikan hasil yang memuaskan saya juga melihat perubahan pada kawan saya sendiri... daripada testimoni dan perubahan terhadap kawan sendiri saya juga mencubanya tanpa ragu2 dan allhamdullilah ada perubahan.....:-) 
                      apa lagi yang di tunggu kan sahut lh cabaran bersama VCO dalam 30 hari insyallah akan ada perubahan tidak perlu ragu kerana produk ini tidak menggunakan bahan kimia atau haba yang tidak diketahui umum.....insyallah dengan izin tuhan semua akan berjalan dengan lancar amin :-) 

            " 30 hari bersama VCO"

0 comments:

Post a Comment