Friday, 26 August 2011

CATALYST COLLAGEN!!!!!!!! HOT PRODUCT



mesti semua terfikir apa motif picture ini dengan tajuk entry ini kan.....


kali ini saya nak bagi tahu testimoni pengguna yang telah menggunakan product catalyst ini..... picture yang kat ats ni adik sy dia merupkan pengguna product catalyst.... dia mengamalkan menggunakan VCO softgel and Collagen catalyst dan ini hasil nya.... cantik kn kulitnya huhuhuhuhu.... ( puji2 lebih nanti dia baca entry ini mesti tersenyum lebar) gambar ini xda edit2 tau original punya.....huhuhuhu....bila kwn2 dia tgk mesti puji dengan kulit dia sekarang huhuhu... lagi bertambah perasan lh.... :-)

ok jom saya cerita cikit psl product yang dia pakai :

1) Catalyst Collagen
mesti semua nk tahu apa tu Collagen kn??????? collagen merupakan satu product yg telah diformulasikan berasaskan teknologi farmaseutikal untuk memberi mafaaat yang tidak terhingga kepada tubuh dan pengamalnya dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki........  collagen ni mempunyai khasiat nya nk thu x apa khasiatnya?????/ :-) jom sy cerita kn lg.....khasiat Catalyst Collagen ni adalah:

  • membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthristis
  • mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • mengatasi masalah kulit kusam, kering dan berkedut.
  • membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap
  • menyuburkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau
  • membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu2 tubuh ketahap maksima.
ok sekarang korg dh thu khasiatnya skrg sy akn cerita kesan pengambilan collagen ini :

  • kulit tidak akan berminyak
  • dapat mengurangkan masalah jerawat akan hilang
  • dapat mengurangkan parut2 yang ada pada kulit
  • badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
  • minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan tubuh menjadi lebih lancar. 


nak tahu x collagen ini mmg terbukti dia ia mampu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit anda dalam tempoh dua hingga empat minggu pengambilannya. kulit yang sihat adalah benteng utama tubuh dari penembusan microorganisma sepeti kulat dan virus selain dapat menyerlahkan kecantikan seseorang itu.........
ok dh penat menaip klu korang nk thu cerita psl produk VCO softgel lak tggu next entry ek........  :-)