Monday, 20 June 2011

PESOALAN MENGENAI VCO....

Q: Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?

A : Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. Depends 

Q: Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Ans : Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita.

Q. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
A : Tak  If u da kurus, dont worry takkan lagi kurus after makan sebab metabolisme dah tggi. Cume yang utk metabolisme rendah je die akan naikkan. So jgn risau

Q: Lelaki boleh makan jugak ke?
A: Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni as supplement :) VCO tak pilih jantina ok .

Q: VCO ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?
A : YUP semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua. Umur 8 tahun pon ada yang makan.

Q: Halal ke VCO ni?
A : VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

Q: Betul ke VCO ni tak de side effect pape ?
Ans : Insyalah xde side effect pape. Actually vco ni bukan ubat atau ada bhn kimia yg boleh jd side effect pape. It's just a good supplement for skin that purely 100% organik. So, JGN RISAU YA U ALL...

Q: VCO ni untuk muka je ke ?
A : Oh mesti lah x.byk lg kebaikan2 vco ni.
Setakat ni feedback2 positif dr pengguna VCO :-
  • Mengurangkan muka berminyak sehingga 70%
  • Jerawat cepat susut
  • Parut makin pudar
  • Regular balik period
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Metabolisme makin tinggi
  • Kesuburan
  • Kulit rasa lembut dan halus
  • Batuk2 cepat hilang
  • Mengurangkan senggugut
  • Kurangkan allergic / alahan
  • Lebat&lentik eyelashes
  • Mengurangkan darah tinggi & kencing manis
  • Mengurangkan tidur berdengkur

9. Xpe ke ibu mengandung amalkan VCO ni ?Ans : Pengambilan VCO semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.


INi adalah kebaikan & kesan pengamal VCO selama tempoh kehamilan :-

  • Kurang masalah keletihan & tidak bertenaga semasa bekerja
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil
  • Sistem penghadaman/pencernaan lancar-tiada masalah sembelit
  • Tiada masalah keputihan sewaktu hamil
  • Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi (strechmark)
  • Kulit bayi cantik, tiada jaundis/kuning
  • Sentiasa bertenaga dan tidak letih(dalam tempoh 10 hari awal berpantang)